Inschrijfformulier

Dit formulier is bedoeld om nieuwe leden in te schrijven die definitief lid willen worden van Scouting Elswout. Alle gegevens waar een * bij staat zijn verplicht. Deze gegevens worden gebruikt om u en uw zoon/dochter in te schrijven bij Scouting Nederland, alsook om met u contact op te nemen als dat nodig is. U ontvangt automatisch een kopie van dit formulier!

Gegevens jeugdlid

Gegevens ouder/verzorger 1

Gegevens ouder/verzorger 2

* Ik ga akkoord met het huishoudelijk regelement van Scouting Nederland.

* Ik ga akkoord met de huisregels van Scouting Elswout.

Het is toegestaan fotos te maken waarop mijn kind staat.
Deze worden alleen privé gedeeld met de ouders
of in het ledenblad ("Het groene boekje") van Scouting Elswout.

Je gegevens worden door onze Scoutinggroep met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Persoonsgegevens ten behoeve van het lidmaatschap registreren we in Scouts Online, de administratieve applicatie van Scouting Nederland. Hierop is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. Hier vind je het Privacy Statement van Scouting Nederland.