Boerderij Keuken Welpenhorde Beverburcht Washok Terrein Kampvuurkuil

De Elswoutgroep verhuurt een gedeelte van de historische boerderij aan (scouting)groepen tot 35 personen. U heeft dan de beschikking over 4 ruimten in een typisch Scouting-clubgebouw. Een gezellig, praktisch ingericht clubgebouw met een afgesloten tuin/speelplaats en met de duinen als "achtertuin". Het is vooral geschikt voor groepen die komen voor het naastgelegen bos en duingebied, met de Oosterplas (zwemwater) op loopafstand.

Accomodatie
Begane grond:
Keuken: volledig ingerichte keuken (professioneel gasfornuis, inclusief pannen, servies en bestek) met eethoek. ± 25m2
Sanitair: moderne ruimte met 2 douches, 2 toiletten, 1 urinoir en een wastrog met 5 kranen. ± 15m2

1e etage:
Welpenhorde: slaap/recreatieruimte. ± 65m2
Beverhorde: slaap/recreatieruimte. ± 25m2

tot max. 35 personen

Voorzieningen:
CV, douches, toiletten, wasruimte, wifi, afgesloten speelterrein (± 150m2), centraal gelegen kampvuurplaats met overdekt gedeelte dat ook dienst kan doen als podium. Het is mogelijk om op het speelterrein tenten op te zetten. Picknicktafels en -banken kunnen kosteloos gebruikt worden.

Tarieven, aanmelden en overige informatie
Voor tarieven, beschikbare data, eventuele bezichtiging en overige informatie kunt u zich wenden tot:
Sabine en Erica
via het contactformulier of door een email te sturen aan verhuur@scoutingelswout.nl.

Overeenkomst
Onze voorkeur gaat uit naar groepen met een scoutingachtergrond of vergelijkbare samenstelling. Het clubhuis is ook beschikbaar voor kampen en feestjes van BASISSCHOOL leerlingen (tot groep 8) en voor familiefeestjes. Feesten en partijen met méér dan 25 personen zijn niet toegestaan, of met instemming van de verhuurder. Voor elke huurder zal een contract worden opgemaakt die voorafgaand aan de verhuurdatum ondertekend aan de verhuurder verstuurd dient te worden. Tevens moet er vooruit worden betaald en is er een persoonlijke kennismaking met de locatieverantwoordelijke.